Lampiony a světla: dekorace za pár korun, která zútulní interiér

V poslední době na nás z fotek na sociálních sítích kromě tváří našich přátel nebo lidí, které rádi sledujeme, hledí také světelné dekorace v podobě lampionků a nejrůznějších girland drobných světýlek. Světelné doplňky dokážou vytvořit nádhernou atmosféru a během zimních večerů mohou nahradit i klasické osvětlení.

Lampiony, světélka a různé girlandy pořídíte za pár korun. Internetová nabídka tomuto druhu dekorací hraje do karet a opravdu tak je z čeho vybírat.

Foto: Pexels.com

Někdy je ta nejjednodušší cesta tou nejlepší!

Světelné řetězy nám nemusí doma dělat parádu jen o svátcích, ke kterým neodmyslitelně patří. Barevná i jednobarevná světélka si v podobě zajímavé dekorace můžeme užívat celoročně. Při jejich instalaci přitom kolikrát není potřeba něco složitě vymýšlet, protože ta nejjednodušší cesta je zároveň tou nejlepší.

Velmi oblíbené jsou světélkující řetězy jen tak halabala omotané okolo čela postele. Nemusíte nad tím přemýšlet, jednoduše světla rozmístěte okolo postele a je to. Večer zpříjemní atmosféru.

Sluší jim to i nad psacím stolem

S lampionky a nejrůznějšími světélky, kterých je k dostání nepřeberné množství, si lze v interiéru krásně vyhrát. Slušet jim to bude například nad psacím stolem v pracovně nebo dětském či studentském pokoji. Práce nebo psaní úkolů pak bude o to příjemnější, když si vytvoříte pěkné prostředí.

Šup s nimi do sklenice!

Další velmi jednoduchý způsob, jak si vyrobit levnou a zároveň originální dekoraci, je vzít světelný řetěz a vložit ho třeba do sklenice, lahve nebo do vázy. Kulaté lampionky zase stačí vložit do nějaké pěkné misky a tu poté položit třeba na stůl nebo noční stolek.

Světélka ve sklenici jsou oblíbeným hitem. Každý má doma nějakou nádobu, kterou nevyužívá a přesně ta je jako stvořená pro zajímavou světelnou dekoraci. Pořizovací cena za hubičku, výroba za pár vteřin a výsledek dech beroucí!

K fotkám jako dělané

Chcete to mít doma hezké? Určitě ano. Proč tedy nespojit dvě příjemné dekorace? Lampionky, kulatá světýlka i řetězy se budou v kombinaci s rámečky s fotkami báječně vyjímat.

Zařizování domácnosti je mou radostí a pro nelibost své rodiny neustále hýbu s nábytkem. Ráda Vám poradím s výběrem nábytku či zařízením interiéru, proto se na mě neváhejte obrátit v komentářích pod článkem. Budu se těšit na Vaše reakce!