Krásně voní a skvěle vypadají: originální dekorace z dřevěných kulatin

Krásně voní a skvěle vypadají: originální dekorace z dřevěných kulatin

Milujete přírodní prvky a rádi se jimi obklopujete i u vás doma? Super! Jestliže se ve vás ukrývá alespoň malá kreativní dušička, pak určitě uvítáte inspiraci na dekorace vyrobené z krásně voňavých dřevěných kulatin. Nejenže k vám domů vnesou dotek skutečné přírody, ale také úžasně voní a v interiéru vypadají opravdu moc pěkně. Navíc si s nimi lze báječně vyhrát, stačí jen vědět, jak správně na to.

Dřevěné kulatiny se dají využít na mnoho způsobů, záleží na velikosti, samozřejmě i hmotnosti dané kulatiny a v neposlední řadě i na tom, co se vám líbí a co se vám domů hodí a co ne. Podívejte se na několik způsobů, kterými lze dřevěné kulatiny krásně využít.

Originální stolečky

Viděli jste někdy u vašich přátel či kdekoli jinde stolek vyrobený z kulatiny? Kroutíte hlavou, že určitě ne? No tak vidíte! Bezva příležitost, jak si domov vybavit něčím, co jen tak někdo doma nemá. Stolek z kulatiny skvěle poslouží třeba v obýváku, kde může nahradit konferenční stolek, použít ho můžete třeba i v předsíni pro odkládání klíčů a dalších drobností.

Polička či noční stolek

Netradiční polička, na kterou můžete s klidným svědomím odložit něco lehčího? Ano, i tu lze vyrobit z kulatiny, kterou zavěsíte na pěkný a dostatečně silný provázek a vkusná dekorace je rázem na světě. Nahradit jím můžete i obyčejný noční stolek a ušetřit tak u postele drahocenné místo.

Závěsné květináče

Líbí se vám květiny a rádi se jimi doma obklopujete? A proč je dávat jen na poličky nebo parapety u oken, když je s pomocí kulatin můžete zavěsit prakticky kamkoli v domácnosti? Květiny na kulatinách budou vypadat nádherně, dokonalé spojení přírody, nemyslíte?

Foto: Pinterest.com.

Zařizování domácnosti je mou radostí a pro nelibost své rodiny neustále hýbu s nábytkem. Ráda Vám poradím s výběrem nábytku či zařízením interiéru, proto se na mě neváhejte obrátit v komentářích pod článkem. Budu se těšit na Vaše reakce!