Inspirace

Dobrou noc a sladké sny: jak vypadá postel, do které se děti budou těšit?

Postel je středobodem dětského pokoje. Jejím úkolem je zajistit dítěti klidné a ničím nerušené snění. Postel pro dítě by měla být nejen kvalitní, ale také zajímavá a v dětských očích lákavá. Jestliže zařizujete pokojíček pro svou ratolest a upínáte se k tomu, že třeba konečně začne sama spinkat ve svém pokojíčku, může vám s tím vhodný výběr dětské postele hodně pomoci.

Mnoho rodičů k zařízení dětského pokoje přistupuje v okamžik, kdy dítko přeroste klasickou dětskou postýlku a dospěje do věku, kdy již nastane správný čas, aby samo spinkalo ve svém pokoji – samozřejmě stále pod dohledem rodičů. Chcete-li přechod z malé postýlky do velké postele svému dítěti usnadnit a motivovat ho, aby usínalo samo, dejte si s výběrem postele záležet.

Oblíbené domečky

Také jste už někdy tiše obdivovali tyhle krásné domečky a na malou chvíli si přáli stát se zase malým dítětem, které by mohlo usínat právě v takové postýlce? A co kdybyste tuhle možnost dopřáli svým dětem?

Postele s nebesy

Máte doma malou princeznu? A víte, o čem sní každá princezna? Jasně! O posteli zdobené nebesy, které vypadají jako na pohádkovém zámku. V takové postýlce se usíná skoro samo, uvidíte, že ji vaše holčička bude zbožňovat!

Auta nebo traktory

Chlapce jen stěží nadchnete postelí s nebesy, ale postelí ve tvaru auta nebo třeba traktoru? S takovou u něho zaručeně zabodujete, to se můžete spolehnout!

Postýlky pro nejmenší

Zvykáte-li menší dítko na vlastní pokojíček a bojíte se, že by mohlo během spánku z postele spadnout, nabízí se jako vhodné řešení nízká postel opatřená zábranou. Kvalitní matrace zajistí pohodlí a zábrana předejde pádu během klidného snění.

Foto: Pinterest.com.

Aktualizace: 31.8.2020 6:27

Nikol Kolomazníková

Zařizování domácnosti je mou radostí a pro nelibost své rodiny neustále hýbu s nábytkem. Ráda Vám poradím s výběrem nábytku či zařízením interiéru, proto se na mě neváhejte obrátit v komentářích pod článkem. Budu se těšit na Vaše reakce!

Sdílet
Autor
Nikol Kolomazníková

Novinky

Na mandelinku bramborovou můžete vyzrát bez jakýchkoliv chemikálií

Mandelinka bramborová patří k známým broukům, kteří se často vrací do zahrad. V zahradách si pochutnává… Zobrazit více

20.5.2024

Sazenice okurek a paprik nikdy nedávejte na parapet. Uděláte více škody než užitku

Pěstování mladých rostlin na okenním parapetu se může zdát jako běžný zahradnický postup, ale sazenice… Zobrazit více

19.5.2024