Kategorie Inspirace

Knihovny pro skutečné milovníky knih

Děsí vás představa, že byste své oblíbené (i ty méně oblíbené) knihy měli jen tak ladem skladem válet někde po bytě? Nelíbí se vám vidina toho, že se knihy nevzhledně kupí vedle postele, sedačky v obýváku nebo je řadíte do komory, kde na ně s postupem času sedá prach? V tom případě svým knihám zajistěte řádné místo, které vám přinese klid na duši a vaší domácnosti zajistí vskutku krásný dekorační prvek.

Knihovna ve vintage stylu

Podlehli jste jemnosti a lehké eleganci vintage stylu, se kterým se setkáváme především ve venkovských interiérech? Jeho poznávacím znamením jsou světlé barvy a zdobené tvary. Jak by se vám líbila knihovna laděná v tomto stylu?

Knihovna ve tvaru stromu

Tíhnete k přírodě a nebráníte se tomu, abyste přírodu pozvali i k vám domů? Můžete! A navíc můžete skloubit příjemné s užitečným. Jak? Co třeba vytvořit knihovnu ve tvaru stromu, která se u vás doma bude určitě krásně vyjímat?

Knihovna v netradičním tvaru

Klasika není nic pro vás? Nebojíte se vybočit z řady? Vyčnívat? V tom případě vás určitě zaujmou knihovny, které se mohou pyšnit netradičními tvary. Kulaté, ve tvaru houslového klíče pro hudební nadšence, knihovny ve tvaru šnečí ulity a mnohé další. Která zaujme vás?

Foto: Pexels.com, Pinterest.com.

Nikol Kolomazníková

Zařizování domácnosti je mou radostí a pro nelibost své rodiny neustále hýbu s nábytkem. Ráda Vám poradím s výběrem nábytku či zařízením interiéru, proto se na mě neváhejte obrátit v komentářích pod článkem. Budu se těšit na Vaše reakce!

Sdílet
Autor
Nikol Kolomazníková

Novinky

Zbavte se odporného cigaretového kouře. Pomůže vám k tomu alkohol

Zápach z cigaretového kouře není nic příjemného. Pokud se uchytil ve vaší domácnosti, měli byste s tím… Zobrazit více

27.4.2024

Barvy kuchyňských houbiček jsou důležité. Podle ní poznáte, na co ji použít

Houbičky na nádobí najdete v různých barvách, jako jsou například žlutá, zelená, modrá nebo růžová.… Zobrazit více

26.4.2024