Vařící voda může v kuchyni připravit pěknou neplechu. Stačí chvilka nepozornosti a plynový sporák zhasne, elektrický …

Praktický magazín pro vaše bydlení
Praktický magazín pro vaše bydlení
Vařící voda může v kuchyni připravit pěknou neplechu. Stačí chvilka nepozornosti a plynový sporák zhasne, elektrický …
Používáte ke smažení teflonové nádobí? Tyto nepřilnavé pánve jsou sice šikovné, při vysoké teplotě ale …
Pečicí papír je v mnoha případech kulinářské výroby naprostou alfou a omegou. Usnadňuje pečení, omezuje …
Skladujete správně potraviny v lednici? Některé prohřešky mohou značně uspíšit jejich zkázu. Jaké chyby děláme nejčastěji? …
Otevřete si plechovku s tuňákem a přebytečné množství oleje vylejete přímo do dřezu? To je velká …
Chtěli byste si i vy pěstovat čerstvé domácí bylinky, které stačí jen utrhnout a přidat …
Kvalitní nádobí z vhodného materiálu má vliv nejen na výslednou chuť jídla, na průběh přípravy pokrmů, …
Kdo by v dnešní době nechtěl ušetřit. Abyste snížili spotřebu energií, nemusíte hned dělat razantní změny. …
Smažení v trojobalu je jedna z populárních úprav jídel. Odhadnout množství mouky, strouhanky a vajíčka …
Kvalitní máslo nepatří mezi nejlevnější kulinářské komodity. Navíc v dnešní době potravinových alergií je potřeba …
Možná jste si mysleli, že ohřát párky není nic složitého. Stačí je propíchat vidličkou, vložit …