Říká se o něm, že je chladný, nadčasový i luxusní: jak v bydlení použít mramor?

Naši oblibu a přízeň si hrdě získává již po staletí a troufneme si tvrdit, že se na tom ani následující roky nic nezmění. Ačkoli se o něm říká, že je chladný, stále více lidí ho vyhledává a v nejrůznějších podobách používá u sebe doma. Jak si v bydlení vyhrát s mramorem, který je nadčasový a elegantní?

Není to sice levná sranda, ale odměnou za vyšší investici vám bude skutečně parádní podívaná, na které budete moci oči nechat. Kouzlo a síla mramoru si totiž své čestné místo najde v jakkoli zařízeném interiéru, chce to jen vědět, jak s tímto dominantním materiálem správně pracovat.

Mramorová vana bude perla koupelny

Nudná a nezajímavá koupelna? Na to při použití mramoru okamžitě zapomeňte! S mramorovými vanami se setkáváme v luxusních hotelech, nedají na ně dopustit ani celebrity. Když si připlatíte, můžete mít tenhle parádní skvost doma i vy. A věřte, že mramorová vana povýší vaši doposud obyčejnou koupelnu na úplně jinou úroveň!

Na takovém stole půjde práce od ruky

Pracujete z domu a máte tak zařízenou home office? Super! Zpříjemněte si čas strávený při práci s krásným mramorovým stolem. To by bylo, aby s takovým fešákem nešla práce od ruky, ba dokonce skoro sama. Do domácí kanceláře zkrátka takový skvost nutně potřebujete, nemyslíte?

Kuchyňská deska z mramoru je nádherná

Velmi často se mramor používá právě v kuchyni na pracovní desky. Je to materiál odolný, z čehož plyne, že je do namáhané kuchyně ideální volbou. Jeho jedinou nevýhodou ale není jen vyšší finanční náročnost, ale také fakt, že je nákladnější na údržbu. Ten výsledek ale stojí za to, co říkáte?

Třešnička na dortu každého obýváku

Konferenční stolek je sice často opomíjenou, leč stále nepostradatelnou součástí každého obývacího pokoje. A co třeba mramorový stolek, který by se stal třešničkou i vašeho obýváku? Mramor je univerzální a hodí se snad ke všem stylům sedacích souprav.

Foto: Unsplash.com, Pinterest.com.

Zařizování domácnosti je mou radostí a pro nelibost své rodiny neustále hýbu s nábytkem. Ráda Vám poradím s výběrem nábytku či zařízením interiéru, proto se na mě neváhejte obrátit v komentářích pod článkem. Budu se těšit na Vaše reakce!